Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 140 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 30%
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

Δώστε αγάπη σε αυτούς που σας χρειάζονται

Οι Πόντοι επιβράβευσης που έχετε συγκεντρώσει στο e-table μπορούν να μετατραπούν σε χρήματα και να τα δωρίσετε σε έναν από τους 5 συνεργαζόμενους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς.

Medecins sans Frontieres

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) είναι μια διεθνής ιατρική ανθρωπιστική μη κυβερνητική οργάνωση, που παρέχει επείγουσα βοήθεια σε άτομα που έχουν πληγεί από ένοπλες συγκρούσεις, επιδημίες, αποκλεισμό από την παροχή ιατρικής φροντίδας και φυσικές καταστροφές.

Elepap

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά με αναπηρίες από το 1937.

Mazi gia to paidi

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» είναι μια ομπρέλα δέκα κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1996 με σκοπό να ενώσει τις προσπάθειές τους για τα παιδιά σε ανάγκη.

Kyvotos tou kosmou

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που ζουν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης.

kethea

Το ΚΕΘΕΑ προσφέρει υπηρεσίες απεξάρτησης από τις ουσίες, το αλκοόλ, το τζόγο και το διαδίκτυο. Μέσα από ένα δίκτυο 100 μονάδων σ’ όλη την Ελλάδα, στοχεύει στην πρόληψη, τη θεραπεία και την κοινωνική επανένταξη των ατόμων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει τις οικογένειές τους.

Πώς λειτουργεί

1

Συγκεντρώστε «Πόντους» κάνοντας online κρατήσεις, προσκαλώντας τους φίλους σας και γράφοντας κριτικές για τα εστιατόρια που επισκεφτήκατε.

2

Μέσα από τη Σελίδα «Οι Πόντοι μου» μπορείτε να επιλέξετε πόσους Πόντους θέλετε να εξαργυρώσετε και σε ποιον ΜΚΟ θα δωρίσετε τα αντίστοιχα χρήματα.

3

Ο ΜΚΟ της επιλογής σας θα λάβει εκ μέρους σας το ποσό που αντιστοιχεί στους πόντους που δωρίσατε (Οι Δωρεές μπορεί να είναι επώνυμες ή ανώνυμες)

E-table.gr και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στο e-table αναγνωρίζουμε ότι οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη την κοινωνία όπως και η κοινωνία έχει ανάγκη τις επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο αυτό και καθώς μεγαλώνουμε δεσμευόμαστε να ενσωματώνουμε όλο και περισσότερες πρακτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις δραστηριότητες μας. Eίμαστε πεπεισμένοι ότι κάτι τέτοιο αποτελεί όχι μόνο καλή επιχειρηματική πρακτική αλλά και ευκαιρία για την ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών που δημιουργούν αξία τόσο για τους χρήστες μας όσο και για την κοινωνία.

Στο ταξίδι αυτό θα είμαστε πάντοτε ανοιχτοί σε διάλογο ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας για τη διαρκή βελτίωση μας. Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.